Israel 1er vuelo a Emiratos Árabes

Israeli, U.S. officials on historic flight to UAE to formalise  normalisation deal

AW | 2020 08 31 09:27 | AIRLINES / GOVERNMENT

Israel primer vuelo comercial a Emiratos tras acuerdo diplomático

Después de firmar un acuerdo entre Israel y los Emiratos Árabes Unidos para normalizar las relaciones diplomáticas, este Lunes 31 Agosto 2020se oficializa el primer vuelo comercial entre Israel y los Emiratos Árabes Unidos (EAU) despegando del Aeropuerto Ben Gurion de Tel Aviv. A bordo se encontraban miembros del Gobierno israelí y estadounidense que negociaron las partes para abrir las economías en la región. Según el yerno de Donald Trump y asesor principal en asuntos internacionales, Jared Kushner, este es un “viaje histórico” a Oriente Medio.

El comandante de vuelo Tal Becker recordó que “esta será la primera vez que una aeronave matriculada en Israel sobrevolará Arabia Saudita y que todos estamos ilusionados y esperamos que más vuelos históricos nos lleven a otras capitales de la región, haciéndonos hacer avanzar a todos hacia un futuro más próspero”. El avión, un Boeing 737-800 de la aerolínea El Al Airlines, tenía un diseño especial para el viaje, con la palabra “Paz” escrita en tres idiomas.

Israel makes 1st flight to United Arab Emirates

Israel makes first commercial flight to United Arab Emirates

After signing an agreement between Israel and the United Arab Emirates to normalize diplomatic relations, this Monday, August 31, 2020, the first commercial flight between Israel and the United Arab Emirates (UAE) taking off from Tel Aviv’s Ben Gurion Airport is made official. On board were members of the Israeli and American governments who negotiated the parties to open the economies in the region. According to Donald Trump’s son-in-law and senior adviser on international affairs, Jared Kushner, this is a “historic trip” to the Middle East.

Flight Commander Tal Becker recalled that “this will be the first time that an aircraft registered in Israel will fly over Saudi Arabia and that we are all excited and we hope that more historic flights will take us to other capitals in the region, making us move towards a more prosperous future”. The plane, a Boeing 737-800 from El Al Airlines, had a special design for the trip, with the word “Peace” written in three languages.

First direct Israel-UAE flight enters Saudi airspace | Times Colonist

ישראל עושה טיסה ראשונה לאיחוד האמירויות הערביות

ישראל טיסה מסחרית ראשונה לאיחוד האמירויות לאחר הסכם דיפלומטי

לאחר חתימה על הסכם בין ישראל לאיחוד האמירויות הערביות לנורמליזציה של היחסים הדיפלומטיים, ביום שני הקרוב, 31 באוגוסט 2020, הטיסה המסחרית הראשונה בין ישראל לאיחוד האמירויות הערביות (איחוד האמירויות הערביות) הממריאה מנמל התעופה בן גוריון בתל אביב הופכת לרשמית. על סיפונה היו חברים בממשלות ישראל ואמריקה שניהלו משא ומתן עם הצדדים לפתיחת הכלכלות באזור. על פי חתנו של דונלד טראמפ ויועצו הבכיר לעניינים בינלאומיים, ג’ארד קושנר, זהו “טיול היסטורי” למזרח התיכון.

מפקד טיסה, טל בקר, נזכר כי “זו תהיה הפעם הראשונה שמטוס שנרשם בישראל יטוס מעל סעודיה וכולנו נרגשים ואנחנו מקווים שטיסות היסטוריות נוספות יעבירו אותנו לבירות אחרות באזור ויביאו אותנו לעבר עתיד משגשג יותר “. המטוס, מטוס בואינג 737-800 מבית אל על איירליינס, עיצב במיוחד לטיול, כשהמילה “שלום” נכתבה בשלוש שפות.

First direct flight between Israel, UAE takes off, to cross through Saudi  airspace | World News,The Indian Express

إسرائيل تقوم بأول رحلة إلى الإمارات العربية المتحدة

تقوم إسرائيل بأول رحلة تجارية إلى الإمارات العربية المتحدة بعد اتفاق دبلوماسي

بعد توقيع اتفاق بين إسرائيل والإمارات العربية المتحدة لتطبيع العلاقات الدبلوماسية ، تم الإعلان رسميًا عن أول رحلة تجارية بين إسرائيل والإمارات العربية المتحدة من مطار بن غوريون في تل أبيب يوم الاثنين ، 31 أغسطس 2020. وكان على متن الطائرة أعضاء من الحكومتين الإسرائيلية والأمريكية الذين تفاوضوا مع الأطراف لفتح اقتصادات المنطقة. وفقًا لصهر دونالد ترامب وكبير مستشاريه للشؤون الدولية ، جاريد كوشنر ، فإن هذه “رحلة تاريخية” إلى الشرق الأوسط.

وأشار قائد الرحلة تال بيكر إلى أن “هذه ستكون المرة الأولى التي تحلق فيها طائرة مسجلة في إسرائيل فوق المملكة العربية السعودية وأننا جميعًا متحمسون ونأمل أن تأخذنا المزيد من الرحلات الجوية التاريخية إلى عواصم أخرى في المنطقة ، مما يجعلنا نتحرك نحو مستقبل أكثر ازدهارًا “. الطائرة من طراز بوينج 737-800 من شركة العال للطيران ، كان لها تصميم خاص للرحلة ، وكلمة “السلام” مكتوبة بثلاث لغات.

Ξ A I R G W A Y S Ξ
PUBLISHER: Airgways.com
DBk: Gov.il / Airgways.com / Yahoo.com
AW-POST: 202008310927AR

A\W   A I R G W A Y S ®

Deja un comentario